Povežite se s nama

Mozaik

Suncem obasjanim riječkim Korzom prošetalo 5200 šarenih maškarica

Objavljeno

na
Šarenilo, ples, glazba i pozitivna energija ispunili su danas centra grada, kojim je prošetalo više od 5200 mališana u 53 karnevalske grupe, odjevenih u posebno izrađene maštovite maske.

Na riječkom Korzu danas je zavladalo potpuno maškarano ludilo najmlađih maškarica, a kostimi su oduševili sve prisutne posjetitelje, pa su se mogli vidjeti poznati likovi iz crtića, brojne maske životinja, voća i sportaša uz naravno dobro uvježbane koreografije. Brojni posjetitelji na riječkom Korzu nisu mogli sakriti oduševljenje i osmijehe s lica, kojim su pokazali da se uložen trud mališana svakako isplatio.

Na čelu povorke tradicionalno su bili Kraljica i Meštar Riječkog karnevala, a ove godine tu čast imali su Maja Babin i Meštar Sandi, a kraj 26. Dječje karnevalske povorke tradicionalno je označila zvonjava mićih zvončara.

Prije početka Dječje karnevalske povorke, na Trgu Republike Hrvatske, svoje vještine pokazale su Prve riječke mažoretkinje, a zborovi Male Tratinčice i Tratinčice uveselili su publiku svojim glazbenim repertoarom.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram