Povežite se s nama

Mozaik

Suncem obasjanim riječkim Korzom prošetalo 5200 šarenih maškarica

Objavljeno

na
Šarenilo, ples, glazba i pozitivna energija ispunili su danas centra grada, kojim je prošetalo više od 5200 mališana u 53 karnevalske grupe, odjevenih u posebno izrađene maštovite maske.

Na riječkom Korzu danas je zavladalo potpuno maškarano ludilo najmlađih maškarica, a kostimi su oduševili sve prisutne posjetitelje, pa su se mogli vidjeti poznati likovi iz crtića, brojne maske životinja, voća i sportaša uz naravno dobro uvježbane koreografije. Brojni posjetitelji na riječkom Korzu nisu mogli sakriti oduševljenje i osmijehe s lica, kojim su pokazali da se uložen trud mališana svakako isplatio.

Na čelu povorke tradicionalno su bili Kraljica i Meštar Riječkog karnevala, a ove godine tu čast imali su Maja Babin i Meštar Sandi, a kraj 26. Dječje karnevalske povorke tradicionalno je označila zvonjava mićih zvončara.

Prije početka Dječje karnevalske povorke, na Trgu Republike Hrvatske, svoje vještine pokazale su Prve riječke mažoretkinje, a zborovi Male Tratinčice i Tratinčice uveselili su publiku svojim glazbenim repertoarom.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže