Povežite se s nama

Crna kronika

Suvozač ispao iz aute tijekom vožnje, vozač dobio kaznenu prijavu za nesreću

Objavljeno

na
Jučer oko 20,10 sati 33-godišnji vozač osobnog vozila riječkih registracijskih oznaka upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 1,38 g/kg krećući se županijskom cestom 5021 iz smjera Klane prema Rijeci.

S njim u vozilu, na mjestu suvozača nalazio se 43-godišnji hrvatski državljanin koji za vrijeme nije koristio sigurnosni pojas te je tijekom vožnje otvorio prozor i naginjao se izvan vozila te je u nepreglednom zavoju ispao iz vozila.

Zbog zadobivenih ozljeda pružena mu je liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su mu dijagnosticirane teške tjelesne ozljede.

Vozač je uhićen te je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće, kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže