Povežite se s nama

Sport

Četiri nedjelje u ožujku u Opatiji možete besplatno trenirati pod vodstvom Marija Mlinarića

Objavljeno

naTZ grada Opatija u suradnji s najpoznatijim hrvatskim trenerom magistrom kineziologije Marijom Mlinarićem tijekom ožujka poklanja treninge na otvorenom.

Opatija je grad kojeg mnogi posjećuju zbog njene opuštajuće atmosfere i brojnih wellness centara koji pružaju autentični antistres doživljaj.

Opatija je 1889. godine službeno proglašena lječilištem za tadašnju aristokraciju i uglednike te je bila prvo lječilište na cijelom Jadranu. Danas možemo reći da je Opatija jedna od najpopularnijih wellness destinacija i destinacija zdravstvenog turizma u Hrvatskoj i šire.

Nakon hladne zime, u ožujku, Opatija postaje nezaobilazan raj za ljubitelje wellnessa jer tada kreće tradicionalna manifestacija “Ožujak – oaza wellnessa”. Masaže, njega lica i tijela, opuštajuće kupke, saune i smirujuća aromaterapija tu su da vam vrate potrebnu energiju, javlja RivijeraNews.

TZ Opatija organizira vježbanje na otvorenom uz Marija Mlinarića u parku ispred Umjetničkog paviljona Juraj Šporer. Zapišite si ove datume i dođite vježbati:

Nedjelja, 10.03.2019. 10:00 h

Nedjelja, 17.03.2019. 10:00 h

Nedjelja, 24.03.2019. 10:00 h

Nedjelja, 31.03.2019. 10:00 h

Sudjelovanje na treninzima je besplatno.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

37. Balinjerada u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram