Povežite se s nama

Ostao je samo jedan dan do početka petog jubilarnog izdanja Rijeka Tattoo Expoa koji se održava od 11. do 13. prosinca 2015., u prostoru ex Beernardija na Školjiću (Ulica Ivana Grohovca 1).

Dugotrajne pripreme privedene su kraju, a Rijeka Tattoo Expo posjetiteljima svoja vrata otvara 11. prosinca u 12 sati. Ulaz se naplaćuje 30 kuna, a kupljena karta vrijedi za sva tri dana trajanja konvencije.

Osim natjecateljskog dijela, koji se sastoji od tri kategorije dnevno u kojima se tattoo artisti natječu za titulu najboljega, konvencija ove godine nudi bogat popratni program. Sva tri dana zabavni program započinje u 17 sati. Na repertoaru se nalaze raznoliki nastupi poput burlesqua plesačice, plesne skupine Flashdance Uniit, plesa na šipci, žonglera i gutača vatre, glazbeni nastup acustic dua Pinky and the Brain i još mnogo toga. U subotu će se, uz tattoo, održati još jedno natjecanje, i to za Miss Pin-up, gdje tri riječke finalistkinje imaju priliku iduće godine u Ljubljani u travnju osvojiti titulu za Miss Pin-up čitave regije.

Kompletan program i vrijeme pojedinih nastupa možete pogledati na web stranici Rijeka Tattoo Expo: http://rijekatattooexpo.com/

Podsjetimo, ove godine Rijeka Tattoo Expo predstaviti će se u dosada najvećem i najbogatijem izdanju, sa četrdeset (40) tattoo artista iz osam europskih zemalja: Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Makedonija, Danska, Češka i Švedska.

Za dodati je kako je prva hrvatska tattoo konvencija održana upravo u Rijeci 2010. godine, da bi se potom proširila u ostale hrvatske gradove, ali i u Sloveniju, Srbiju te Bosnu i Hercegovinu.