Povežite se s nama

Vijesti

Svih 60 pacijenata alergičara dobilo i drugu dozu cjepiva

Objavljeno

na
U Kliničkom bolničkom centru Rijeka nastavljeno je u subotu, 21. kolovoza cijepljenje pacijenata alergičara pa je svih 60 pacijenata s posebnim rizikom od teške alergijske reakcije koji su prvom dozom cijepljeni u srpnju, uspješno cijepljeno i drugom dozom.

Cijepljenje je proteklo u najboljem redu, a provedeno je u suradnji specijalista obiteljske medicine, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo i KBC-a Rijeka, a pridonijele su i brojne organizacijske jedinice riječke bolnice: Odjel za kontrolu bolničkih infekcija, djelatnici Objedinjenog bolničkog hitnog prijama, Klinika za anesteziologiju i Klinika za kardiologiju, kao i stručnjaci dermatolozi, imunolozi i alergolozi te bolničke uslužne djelatnosti.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže