Povežite se s namaTreće izdanje Exclusive Auto Moto Showa održat će se u Tower Centru Rijeka od 26. do 29. ožujka. NA 4000 kvadrata predstavit će se sve vodeće auto i moto kuće. Ove godine naglasak je na premium vozilima, a kao i svake godine Exclusive Auto Moto Show imat će i brojne ekskluzive! Svakako glavna atrakcija biti će Opel KARL koji će na Exclusive Auto Moto Showu imati svoju svjetsku vicepremijeru. Naime, Opel KARL, kojeg na EAMS dovodi PSC Primorje, biti će dostupan za hrvatsko tržište tek u ljetnim mjesecima, a ovo mu je drugo pojavljivanje u javnosti, prvo nakon jednog od najprestižnijih svjetskih sajmova – onog u Ženevi.

KARL će biti u fokusu sa svojom savršenom kombinacijom prostranosti i kompaktnih dimenzija. Ovaj privlačan peterovratni model savršeno je vozilo za kupce koji paze na cijenu i žele spojiti svakodnevnu praktičnost s udobnošću i malu potrošnju s modernim tehnologijama.

Osim lijepog izgleda Opel KARL impresionira i unutrašnjim vrijednostima. Ispod poklopca motora tu je najnovija generacija Opelove tehnologije pogonskih sustava: novi 1.0 ECOTEC s 55 kW/75 KS. Posve aluminijski jednolitarski trocilindrični benzinskim motor u kombinaciji s peterostupanjskim ručnim mjenjačem i paketom ecoFlex može smanjiti potrošnju na 4,3 litre benzina na 100 km u kombiniranom krugu, što odgovara 99 grama COpo kilometru.

Osim toga, KARL dolazi opremljen i brojnim značajkama koje pridonose sigurnosti i udobnosti koje kupci ne bi očekivali u ovoj cjenovnoj kategoriji (cijena će se kretati između 70 i 80 tisuća kuna). Sve to imat ćete priliku provjeriti od 26. do 29. ožujka 2015. na 3. Exclusive Auto Moto Showu u Rijeci, najvećem I najznačajnijem auto sajmu u Hrvatskoj.