Povežite se s nama

Mozaik

Svjetski poznatim “Les Ballets Trockadero de Monte Carlo” otvara se Ljeto na Ljetnoj 2020. u Opatiji

Objavljeno

naLjeto na Ljetnoj 2020. počinje 13. lipnja sa spektakularnim nastupom jednog od najpoznatijih svjetskih komičnih baleta. Iz New Yorka specijalno povodom otvaranja opatijskog Ljeta na Ljetnoj prvi nam put dolazi svjetski Les Ballets Trockadero de Monte Carlo!

Nastali su 1972. godine u Sjedinjenim Američkim Državama, a danas su jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih muških baleta na svijetu. Opatijska publika će tako imati jedinstvenu privilegiju u ekskluzivnom hrvatskom nastupu vidjeti ono što je dosad bilo rezervirano za publiku svjetskih metropola poput New Yorka, Londona, Pariza i Las Vegasa.

Trockadero de Monte Carlo nipošto nije običan balet već izvrstan plesni igrokaz isključivo vrhunskih muških plesača koji genijalno spajaju komediju i najpoznatija djela čime već godinama oduševljavaju brojnu publiku širom svijeta. Njihove urnebesne točke poput Labuđeg jezera i Don Quijota, impresivno izvedene besprijekornom tehnikom istovremeno simulirajući nezgode i pretjerujući predodžbu, rezultirale su trijumfom svjetskih razmjera i spadaju u kategoriju ‘to se mora vidjeti’.

Program je osmišljen za široku publiku i podjednako oduševljava ljubitelje baleta kao i one koji su željni dobrog humora uz vrhunsku umjetnost. U Opatiji se može očekivati njihova izvedba Labuđeg jezera, Don Quijote, Le Corsaire, Uspavane ljepotice, Orašara i još mnogočega, a sve će pratiti izvrstan orkestar.

O njima su pisali najveći svjetski mediji, pa je tako Sunday Times naveo „Najzabavnija večer koju ćete ikada imati uz balet“, The New York Times „Izvrsni sa neodoljivim šarmom“, a The Financial Times „Masterclass komedije“.

Ulaznice su prodaji od ponedjeljka, 10. veljače po cijenama koje kreću od 140 kuna.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram