Povežite se s nama

Mozaik

Talentirana mlada Riječanka Medea objavila novu pjesmu “Moja je ljubav plava”

Objavljeno

naMlada riječka pjevačica Medea Market Sindik nastavlja uspon na hrvatskoj glazbenoj sceni, a novi veliki korak je njen nastup na prestižnim šibenskim 21. Večerima dalmatinske šansone i to na Večeri novih skladbi koja će se održati 18. kolovoza.

Sada već sa statusom priznate mlade zvijezde, Medea će se predstaviti skladbom “Moja je ljubav plava” koju potpisuju višestruko nagrađivani autori i pobjednici i ovog festivala Duško Rapotec Ute, koji potpisuje glazbu i aranžman te Vjeko Alilović kao autor teksta. Energičnu pop skladbu, koja je već pronašla mjesto u eteru brojnih radio postaja i za koju je snimljen i video spot, Medea će tako predstaviti publici u Šibeniku ali i brojnom televizijskom auditoriju.

Podsjetimo, Medea Market Sindik se već etablirala na hrvatskoj glazbenoj sceni i kroz duet s popularnim Damirom Kedžom, a njihova je skladba “Ne mogu iz dana u noć” u rekordnom roku zasjela na prvo mjesto top liste Cro top 20, dok je video spot u kratkom vremenu zabilježio preko 240 000 pregleda. Nadarena, glazbeno obrazovana, odlično svira klavir, a uspješno pohađa glazbeno obrazovanje iz solo pjevanja – sve je to Medea. I zato njen uspjeh nije nimalo slučajan. Kako i sama zna reći u svojim intervjuima, glazba je njen put i u njoj pronalazi svoj poziv. Svaki nastup je novo iskustvo, novo zadovoljstvo i vjeruje kako će i zahtjevna šibenska publika prepoznati njenu kvalitetu i ljubav prema glazbi, navodi se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

37. Balinjerada u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram