Povežite se s nama

Crna kronika

Teža prometna nesreća kod Viktor Lenca

Objavljeno

na
Mnogi Riječani koji su u petak nešto poslije 16 sati pokušali proći kroz Martinšćicu naletjeli su na iznimno veliku prometnu gužvu.

Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave primorsko-goranske nešto malo prije 17 sati je kratko izvijestio predstavnike medija što se dogodilo, a to nam je dojavilo i nekoliko posjetitelja portala Fiuman.hr.

“Kod brodogradilišta Viktor Lenac došlo je do sudara u kojem su sudjelovala dva vozila. Sudarili su se automobil marke Alfa romeo i kombi. Nekoliko je ljudi ozlijeđeno, pa je brzo angažirana i hitna pomoć te se su četiri povrijeđene osobe prevezene u KBC Sušak”, javili su iz policije.

Navodno je krivac za prometnu nesreću vozač Alfe koji je prešao autom na lijevu stranu ceste, a on je ujedno i najteže ozlijeđen.

Foto: Andrea Hoti

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže