Povežite se s nama

Crna kronika

Tijekom karnevala 20-godišnjak uhićen s marihuanom, a 19-godišnjak lakše ozlijeđen tijekom fizičkog napada

Objavljeno

naJučer, 3. ožujka između 11 i 23 sata u središtu Rijeke održano je javno okupljanje  kulturno-zabavnog karaktera “Riječki karneval 2019. – Međunarodna karnevalska povorka“, kojem je prema procjenama policije nazočilo oko 90.000 posjetitelja.

Za vrijeme održavanja ovog javnog okupljanja četiri su osobe prevezene na HMP zbog alkoholiziranosti, dok je 20-godišnji hrvatski državljanin prekršajno prijavljen zbog neovlaštenog posjedovanja marihuane.

Liječničku pomoć je zatražio 19-godišnji hrvatski državljanin kojem su utvrđene lakše ozlijede te je u tijeku utvrđivanje za sada nepoznate osobe koja ga je ozlijedila.

Zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira podnijet je optužni prijedlog protiv 23-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je pod utjecajem alkohola oko 21.45 sati u ulici Riva vrijeđao i omalovažavao policijske službenike koji su osiguravali ovo javno okupljanje. Spomenuti je zadržan u službenim prostorijama policije te doveden na mjerodavni Općinski sud.

Policijska uprava primorsko-goranska zahvaljuje se svim građanima i posjetiteljima što je ovaj događaj protekao u povoljnom stanju javnog reda i mira.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram