Povežite se s nama

Vijesti

Tlo u Rijeci doslovno je podrhtavalo kad je Hrvatska pobijedila

Objavljeno

na

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL

Ovih dana svjedoci smo euforiji kakva se ne pamti u Hrvatskoj punih 20 godina otkako je na Svjetskom prvenstvu 1998. godine u Francuskoj osvojena brončana medalja.

Već sad su hrvatski nogometni reprezentativci napravili jedan korak više, najmanje srebrna medalja je osigurana, a svi vjeruju kako je moguće stupiti i na sam tron svjetskog nogometa.

Gotovo da nema Hrvata koji u srijedu navečer nije pratio utakmicu Hrvatska – Engleska, a kad je Mario Mandžukić u drugom produžetku zabio za vodstvo, kao i u trenutku kad je sudac odsvirao kraj utakmice i potvrdio ogromnu hrvatsku pobjedu – tlo se u Rijeci i brojnim drugim većim gradovima doslovno treslo.

Dežurnom seizmologu Prirodoslovnog-matematičkog fakulteta u Zagrebu počeli su stizati u tim trenucima signali o doslovnom podrhtavanju tla u Zagrebu, Splitu, Rijeci i brojnim drugim većim gradovima diljem Hrvatske.

Da se malo našalimo, strah nas je i samo pomisliti kakav potres će se dogoditi ako u nedjelju padne i Francuska, a Luka Modrić podigne najcjenjeniji sportski trofej na svijetu!

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook

Instagram