Povežite se s nama

Mozaik

Tomislav Bralić i Klapa Intrade održali koncert na prepunoj Trsatskoj Gradini

Objavljeno

na








U petak su na prepunoj Trsatskoj Gradini Tomislav Bralić i Klapa Intrade održali koncert u sklopu Ljeta na Gradini.

Gradina je bila prepuna, i to ne samo Riječankama i Riječanima već i gostima iz Istre, Zagreba i dalmatinskih mjesta. Dosegnut broj od otprilike 800 posjetitelja, a karte su bile rasprodane tjedan dana uoči koncerta.

Iako su Tomislav Bralić i klapa Intrade redoviti izvođači u Rijeci, na Trsatskom kaštelu nastupili su prije 15-tak godina. Tomislav Bralić i klapa Intrade sinoćnji su koncert otvorili s pjesmom “Bilo je i vrime” , a još su otpjevali brojne svoje poznate hitove.

Zadarska klapa svojim pjesmama iznova je oduševila brojnu publiku, a koncert je bio nabijen emocijama.

Popularni Zadrani još su jednom potvrdili svoj status jedne od najpopularnijih klapa, ali i pokazali da ovdašnja publika voli njihovu glazbu bez obzira na godine, jer u publici su jednako bila zastupljena mlađa i starija lica.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže