Povežite se s nama

Sport

Tri igrača Rijeke u mladoj reprezentaciji

Objavljeno

na
Nogometaši HNK Rijeka Matej Mršić, Josip Radošević i Josip Mišić našli su se na popisu izbornika reprezentacije do 21 godine Nenada Gračana za pripremnu utakmicu protiv selekcije mladih nogometaša talijanske Serie B što će 24. veljače biti odigrana na stadionu Žuknica u Kostreni s početkom u 16 sati.

I dok poziv Radoševiću i Mišiću nije nikakvo iznenađenje budući da se radi o igračima koji su već i ranije bili u krugu reprezentativaca, posebno veseli poziv Mateju Mršiću koji je zaredao s odličnim nastupima tijekom priprema nastupajući za drugu momčad Rijeke i privukao pozornost izbornika Gračana koji će sada osobno testirati njegovu kvalitetu.

Ciklus mini-priprema pred utakmicu reprezentacija do 21 godine odradit će u Malinskoj, a HNK Rijeka će biti zastupljena i u stručnom stožeru gdje je Daniel Šarić pomoćni trener, Mario Jovanović kondicijski trener, Mladen Žganjer trener vratara, a Boban Dangubić liječnik.

HNK Rijeka

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram