Povežite se s nama

Sport

Tri igrača Rijeke u mladoj reprezentaciji

Objavljeno

na


Nogometaši HNK Rijeka Matej Mršić, Josip Radošević i Josip Mišić našli su se na popisu izbornika reprezentacije do 21 godine Nenada Gračana za pripremnu utakmicu protiv selekcije mladih nogometaša talijanske Serie B što će 24. veljače biti odigrana na stadionu Žuknica u Kostreni s početkom u 16 sati.

I dok poziv Radoševiću i Mišiću nije nikakvo iznenađenje budući da se radi o igračima koji su već i ranije bili u krugu reprezentativaca, posebno veseli poziv Mateju Mršiću koji je zaredao s odličnim nastupima tijekom priprema nastupajući za drugu momčad Rijeke i privukao pozornost izbornika Gračana koji će sada osobno testirati njegovu kvalitetu.

Ciklus mini-priprema pred utakmicu reprezentacija do 21 godine odradit će u Malinskoj, a HNK Rijeka će biti zastupljena i u stručnom stožeru gdje je Daniel Šarić pomoćni trener, Mario Jovanović kondicijski trener, Mladen Žganjer trener vratara, a Boban Dangubić liječnik.

HNK Rijeka

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže