Povežite se s nama

Vijesti

Tri mjeseca nakon prometne nesreće na vijaduktu Svilno još uvijek nije popravljena ograda

Objavljeno

naGotovo puna tri mjeseca prošla su otkako se sredinom svibnja ove godine dogodila teža prometna nesreća na vijaduktu Svilno u smjeru Rijeke.

Vozač teretnog vozila slovenskih registarskih oznaka iz javnosti nepoznatog razloga prema svemu sudeći izgubio je nadzor nad upravljačem te se zabio u desnu bočnu zaštitnu ogradu. Prvi dio ograde (odbojnik) je probijen, no drugi dio ograde je ipak nekako izdržao s obzirom na to da brzina vozila najvjerojatnije nije bila prevelika.

Odbojnik je nakon te prometne nesreće popravljen, no drugi dio ograde koji je nekako uspio zadržati šleper od pada u provaliju još uvijek čeka na svoj popravak.

Zbog toga nam se javio jedan nezadovoljni Riječanin. “Ne znam što čekaju s popravkom ove ograde, to su trebali napraviti još prije ljeta i ogromnih gužvi u prometu. To što su postavili stupiće u blizini probijene ograde neće ih opravdati ukoliko se na toj lokaciji dogodi nova nesreća, a vozilo probije odbojnik i zatim padne s vijadukta”, poručio je građanin te je poslao i fotografiju s vijadukta.

Upit o popravku spomenute ograde uputili smo Hrvatskim cestama i Hrvatskim autocestama, a njihov odgovor objavit ćemo čim ga zaprimimo.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

37. Balinjerada u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram