Povežite se s nama

Crna kronika

Tri osobe uhićene zbog prodaje i kupnje marihuane

Objavljeno

na
Policijski službenici opatijske policije proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana u dobi od 33, 34 i 43 godine zbog sumnje u počinjenje kažnjivih radnji iz domene zlouporabe droga.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci, na širem riječkom području provedena je pretraga doma i drugih prostorija te osobnog vozila kojima se koristi 43-godišnjak,  gdje je pronađeno i oduzeto oko 40 grama kokaina,  više od 230 grama marihuane, digitalna vaga i druge predmete.

Također je utvrđeno da je dvojici osumnjičenika starosti 33 i 34 godine tijekom ove godine prodavao marihuanu na području Rijeke i Opatije za određenu svotu novaca.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela iz domene zlouporabe droga, 43-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Ostala dvojica osumnjičenika su prekršajno sankcionirani temeljem odredbi Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram