Povežite se s nama

Mozaik

Turistička zajednica najavila veliku povorku u srpnju, Meštar Sandi objavio da je to ipak 18.06.

Objavljeno

na
Turistička zajednica grada Rijeke na službenoj Facebook stranici “Riječki karneval/Rijeka Carneval” kreirala je ove nedjelje oko 18 sati događaj kojim se najavljuje velika međunarodna povorka u ljetnom terminu te su kao datum održavanja odredili 17.07.2022. u 12 sati.

No, svega sat vremena nakon kreiranja taj je događaj uklonjen s Facebooka, a na Gatu Karoline Riječke gdje je održano tradicionalno paljenje pusta oko 19:30 sati Meštar Sandi objavio je potpuno drugi termin i pozvao na veliku povorku koja će se održati u subotu 18.06.2022. s početkom u 12 sati.

“Siguran sam i vjerujem da će sve korona mjere popustiti do lipnja i mogu najaviti da će se Riječki karneval održati 18. lipnja. Nadam se i vjerujem da će to biti pravi riječki maškarani šušur. Pripremajte maske, parićajte se i vidimo se 18. lipnja. Živio pust i lagano se obucite, što manje”, porušio je Meštar Sandi.

Portal Fiuman poslao je upit Turističkoj zajednici je li zaista doslovno u posljednji moment promijenjen termin velike povorke zbog niza kritika da se radi o razdoblju u kojem su prevelike vrućine ili je došlo do neke greške s njihove strane u najavi održavanja povorke.

Odgovor ćemo objaviti odmah nakon što ga zaprimimo.

Facebook događaj kojim je najavljena povorka 17. srpnja te je uskoro uklonjen:

Oko 20 sati kreiran je novi Facebook događaj u kojem je kao datum stavljen 18. lipnja:

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram