Povežite se s nama

Vijesti

Tvrtka Dezinsekcija donirala 100.000 kuna Osnovnoj školi Kantrida povodom 75. obljetnice

Objavljeno

na
Povodom proslave 75 godina postojanja riječka tvrtka Dezinsekcija Rijeka donirala je 100.000 kuna Osnovnoj školi Kantrida za uređenje košarkaškog igrališta u vanjskom prostoru škole.

Donaciju je ravnateljici škole Sanji Kvaternik – Hren uručio član uprave Dezinsekcije Toni Dujmović, a  tom je prilikom članica uprave Dezinsekcije Mirna Dujmović Cerovac istaknula kako im je inicijalna želja bila uložiti sredstva u aktivnosti namijenjene djeci. „U današnje vrijeme svi se trudimo vratiti djecu na igrališta, ali prije toga moramo im osigurati kvalitetna i dobro opremljena igrališta i to je bila naša misao vodilja kada smo se odlučili na ovu donaciju“, istaknula je Dujmović Cerovac.

Primopredaji donacije nazočio je i riječki gradonačelnik Marko Filipović rekavši kako je riječ o hvalevrijednoj akciji tvrtke Dezinsekcija. „Grad Rijeka je u proračunu za ovu godinu osigurao iznos od 90.000 kuna za uređenje okoliša i igrališta u okolici škole, a i još su neke donacije u najavi, tako da kada svi planirani radovi budu gotovi, djeca će dobiti kvalitetan prostor za igru i bavljenje sportom. Vjerujem da uređenje igrališta pozdravljaju i stanovnici Kantride koji će ih također kao i do sada moći koristiti“, istaknuo je Filipović.

Ravnateljica škole Kantrida Sanja Kvaternik Hren zahvalila se tvrtki Dezinsekcija za uručenoj donaciji istaknuvši kako se trude da djeca što više vremena, koliko je to moguće, provode vani, na igralištima. „U školi imamo program cjelodnevne nastave i trudimo se da djeca što više vremena provode na zraku i u igri i potreban nam je uređen i kvalitetan okoliš za našu djecu. Također, želja nam je da igrališta budu ispunjena i iskorištena i vikendima, da na njima borave i djeca i odrasli iz našeg susjedstva, da se svi zajedno više bavimo sportom“, rekla je ravnateljica Kvaternik – Hren i zahvalila Dezinsekciji na donaciji, ali i Gradu Rijeci na izdvojenim sredstvima koja će biti utrošena tijekom ove godine.

Primopredaji donacije prisustvovale su i zamjenica gradonačelnika Sandra Krpan i pročelnica Odjela za odgoj i školstvo Grada Rijeke, Sanda Sušanj.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže