Povežite se s nama

Vijesti

TZ PGŽ predstavila regiju na talijanskom turističkom sajmu Liberamente u Bologni

Objavljeno

na


U Bologni, zadnjeg vikenda veljače održava se turistički sajam Liberamente koji je posvećen slobodnom vremenu, zabavi, sportu i životu na otvorenom. Sajam se održava po 17. put, a istovremeno se održava više tematskih događanja, prezentacija i manjih sajmova na temu kampiranja, kampera i prateće opreme, zatim turizam i putovanja s naglaskom na outdoor aktivnosti, sport, te zeleni kutak i eno-gastronomija.    

„Primorsko-goransku županiju na sajmu smo predstavili kao destinaciju bogatu raznim sadržajima, s posebnim naglaskom na aktivni turizam i itinerare koji omogućuju izravan doticaj s prirodom i okolišem. Bologna i regija Emilia-Romagna posebno su nam zanimljivi zbog vrlo dobre cestovne povezanosti i brzim dolaskom do naše županije. Među gostima iz Italije raste interes za aktivnostima u prirodi, a naša regija u tom segmentu ponude ima itekako atraktivne proizvode – od biciklizma, pješačenja, trekkinga, jedrenja, pa do adrenalinskih sportova.

Na našem štandu najtraženije informacije bile su one o kampovima, zatim biciklističkim i pješačkim stazama, koje doba je najbolje za posjet regiji, ali bilo je tu naravno i pitanja o euru te potencijalnim poskupljenjima. Gosti iz Italije su za našu županiju tradicionalno u samom vrhu, a veseli kako su u siječnju ove godine dostigli jednake rezultate iz prethodnih godina. Talijanski partneri potvrđuju nam kako smo ulaskom u Schengensko područje postali još zanimljivija destinacija, posebice za kraća putovanja“, izjavila je direktorica Irena Peršić Živadinov.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže