Povežite se s nama

Mozaik

U centru Rijeke građani će se moći upoznati s kampanjom “Uključi se!” Rijeke 2020

Objavljeno

na


U petak 24. svibnja na Trgu 128. Brigade HV-a u Rijeci od 12 do 17 sati građani će se moći upoznati s kampanjom ‘Uključi se!’ Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture.

Time će Rijeka 2020 još jednom pozvati sve zainteresirane da se uključe u najveći kulturni projekt u Hrvatskoj i svojim idejama, znanjem, vještinama i entuzijazmom postanu važan dio Europske prijestolnice kulture, projekta koji će Rijeku učiniti prepoznatljivom kulturnom destinacijom na razini cijele Europe. 

Jedan od najvažnijih segmenata projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture su programi uključivanja građana među kojima su i sudionički programi Civilne inicijative, Zeleni val i Vijeće građana te budući rad s volonterima – kroz koje će naši sugrađani i sugrađanke dobiti priliku izravno predlagati, odlučivati i realizirati aktivnosti u sklopu projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture, odnosno neposredno u njemu sudjelovati. Time, RIJEKA 2020 pokazuje jasnu namjeru da aktivno u proces realizacije projekta Europske prijestolnice kulture  uključi građane i da pokaže kako jedino bliskom suradnjom svih uključenih partnera i samih građana možemo realizirati uspješan projekt, koji će dugoročno unaprijediti kulturu i kvalitetu života u Rijeci.

Više informacija o kampanji „Uključi se“ možete pronaći na web stranici rijeka2020.eu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram