Povežite se s nama

Mozaik

U centru Rijeke otvoren novi caffe bar posvećen tvorcu prvog torpeda na svijetu

Objavljeno

na
Riječka ugostiteljska ponuda od ovog je vikenda bogatija za još jedan atraktivan objekt u samom centru grada zahvaljujući Robertu Salečiću poznatijem kao DJ-u Sale4Love. U petak je održano svečano otvorenje caffe bara Luppis koji se nalazi na adresi Pavla Rittera Vitezovića 1A odmah u neposrednoj blizini Jelačićvog trga.

Caffe Bar Luppis je posvećen tvorcu prvog torpeda na svijetu Ivanu Luppisu koji je sa svojim suradnikom Robertom Whiteheadom izumio to povijesno važno oružje.

“Iz ponude izdvajamo točeno pivo Luppis specifičnog okusa. U ponudi je još 15-ak vrsti pive od Craft pive do poznatih brendova. Velika ponuda je i žestokih pića od kojih izdvajamo kućni Gin Bluecoat American Dry Gin specijalno u ponudi jer neke informacije kažu da je naš Luppis volio baš taj Gin. Muzika u Luppisu je urbana i bazira se na Pop-Rocku i muzici 80-ih, a atmosfera prilagođena zahtjevnijoj publici.

Za interijer i umjetnički touch zadužen je najpoznatiji i jedan od najboljih HR grafitera Eduardo Filipović znan kao SEC te je svojom energijom udahnuo prostoru jedan novi život”, poručili su iz Luppisa.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

37. Balinjerada u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram