Povežite se s nama

Vijesti

U centru Rijeke radovi na zamjeni plinskih zasuna, a još dvije ceste se zatvaraju za promet

Objavljeno

na
TD Energo obavještava građane da će se u tjednu od 3. do 9. listopada 2022. godine izvoditi radovi na zamjeni plinskih zasuna na Trgu 128. brigade, kod kućnog broja 1C, te od 4. do 7. listopada 2022. godine u ulici Pomerio kod kućnog broja 3A.

Prilikom radova u ulici Pomerio privremeno će biti zauzeta južna prometna traka. Promet će se regulirati semaforima te se očekuju gužve u prometu. Molimo građane i sudionike u prometu za strpljenje i korištenje alternativnih prometnih pravaca.

Rijeka plus javlja o zatvaranju dvije ulice za promet u Rijeci:

Zbog izvođenja radova do 01.05.2023.godine u potpunosti se zatvara Ulica Vrtlarski put.

Uspostava privremene prometne regulacije uspostavlja se na način da se sjeverni dio Ulice Vrtlarski put od kbr. 29 i južni dio odvojka prema kbr. 79 u potpunosti zatvara za promet.

Obilazak za sva vozila osim za stanare Ulice Vrtlarski put kbr. 25 i 29 su Ulica put Bože Felkera, Josipa Kulfaneka, Strmica, Vrlije i Trg Viktora Bubnja. Molimo sudionike u prometu na obvezno poštivanje postavljene privremene signalizacije.

Zbog radova na vodovodnoj mreži u utorak i srijedu, 4. i 5. listopada Ulica Ante Modrušana će biti zatvorena za sav promet osim interventnih vozila.

Kako ističu u Rijeka plusu, prometnica će biti zatvorena zbog radova na prespoju novog vodovodnog ogranka na postojeći vodovod u ulici Ante Modrušana, planiranima za 5. listopada.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram