Povežite se s nama

Vijesti

U centru Rijeke radovi na zamjeni plinskih zasuna, a još dvije ceste se zatvaraju za promet

Objavljeno

na
TD Energo obavještava građane da će se u tjednu od 3. do 9. listopada 2022. godine izvoditi radovi na zamjeni plinskih zasuna na Trgu 128. brigade, kod kućnog broja 1C, te od 4. do 7. listopada 2022. godine u ulici Pomerio kod kućnog broja 3A.

Prilikom radova u ulici Pomerio privremeno će biti zauzeta južna prometna traka. Promet će se regulirati semaforima te se očekuju gužve u prometu. Molimo građane i sudionike u prometu za strpljenje i korištenje alternativnih prometnih pravaca.

Rijeka plus javlja o zatvaranju dvije ulice za promet u Rijeci:

Zbog izvođenja radova do 01.05.2023.godine u potpunosti se zatvara Ulica Vrtlarski put.

Uspostava privremene prometne regulacije uspostavlja se na način da se sjeverni dio Ulice Vrtlarski put od kbr. 29 i južni dio odvojka prema kbr. 79 u potpunosti zatvara za promet.

Obilazak za sva vozila osim za stanare Ulice Vrtlarski put kbr. 25 i 29 su Ulica put Bože Felkera, Josipa Kulfaneka, Strmica, Vrlije i Trg Viktora Bubnja. Molimo sudionike u prometu na obvezno poštivanje postavljene privremene signalizacije.

Zbog radova na vodovodnoj mreži u utorak i srijedu, 4. i 5. listopada Ulica Ante Modrušana će biti zatvorena za sav promet osim interventnih vozila.

Kako ističu u Rijeka plusu, prometnica će biti zatvorena zbog radova na prespoju novog vodovodnog ogranka na postojeći vodovod u ulici Ante Modrušana, planiranima za 5. listopada.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže