Povežite se s nama

Sport

U Centru Zamet se održava prvenstvo Hrvatske za boćare s invaliditetom

Objavljeno

na
Resorna županijska pročelnica Sonja Šišić nazočila je ceremoniji otvorenja završnice Prvenstva Hrvatske u boćanju osoba s invaliditetom koje se ovog vikenda održava u dvorani sportskog centra Zamet.

Mečevi će se oba dana odvijati od 9 do 18 sati u okviru posljednje od četiri etape Prvenstva Hrvatske za osobe s invaliditetom te će, nakon zbrajanja bodova s ranijih prvenstvenih turnira, biti odlučeni prvaci za svaku kategoriju pojedinačno.

Riječ je o natjecanju osoba s različitim stupnjevima oštećenja zdravlja i sposobnosti (BC1, BC2, BC3, i BC4). Na turniru će sudjelovati 12 paraboćarskih klubova iz cijele Hrvatske, a natjecanje organiziraju Hrvatski boccia savez, pod pokroviteljstvom Hrvatskog paraolimpijskog odbora te Boćarski klub osoba s invaliditetom Pulac kao domaćin završnog turnira, uz podršku Sportskog saveza osoba s invaliditetom Grada Rijeke te Saveza sportova osoba s invaliditetom Primorsko-goranske županije.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže