Povežite se s nama

Mozaik

U tri riječka kafića u četvrtak kavu ili čaj možete platiti stihom pjesme

Objavljeno

na


Četiri kafića u centru Rijeke ovog će se četvrtka, 21. ožujka, uključiti u zanimljivu promotivnu akciju tvrtke Julius Meinl, ali i još brojni drugi kafići u Hrvatskoj, pa i diljem svijeta.

“Postali smo ovisni o mobitelima koji su zapravo nova inspiracija, no pritom smo izgubili radost življenja ovdje i sada. Obilježit ćemo 21.03. Međunarodni dan poezije i našim globalnim događajem Platite kavu stihom, pozvati sve da barem na trenutak odlože mobitele, pronađu nadahnuće i napišu stih kojim će platiti kavu ili čaj”, poručuju iz Julius Meinla.

U ovu zanimljivu promotivnu akciju u centru Rijeke su uključena tri objekta, a to su caffe bar Corto Maltese, kavana Filodrammatica i caffe bar Nubar, a u Kastvu caffe bar Mon cafe. Tko je još sve uključen u široj regiji možete pogledati na karti ovdje.

Gosti ugostiteljskih objekata iz popisa, ispisivanjem pjesme na za to predviđen listić i stavljanjem svog potpisa na isti, u predmetnom ugostiteljskom objektu dobivaju kavu ili čaj gratis. Upisivanjem svojih osobnih podataka možete i dodatno sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj se dijele aparati za kavu. Više o pravilima možete doznati ovdje.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram