Povežite se s nama

Vijesti

U četvrtak “akcija Mlaka”: Izmještat će se bomba s gradilišta, građani rano ujutro ne smiju izlaziti

Objavljeno

na


U četvrtak, 23. ožujka počevši od 5 sati policijski službenici poduzimat će mjere i radnje radi izmještanja avionske bombe, pronađene prije nekoliko dana na gradilištu u Zvonimirovoj ulici u Rijeci.

Pozivaju se stanovnici Bračke ulice, kućnih brojeva južno od Zvonimirove, zatim Zvonimirove ulice kućni brojevi 1/1, 24, 26, 28, 30 i 32, Mirka Čurbega 3/1 ,3/2, 3/3 i 3/4 , da se pridržavaju uputa policije te da od 5 sati pa do izmještanja bombe s gradilišta, ne izlaze iz svojih domova i ne zadržavaju se na otvorenom.

Isto tako, savjetujemo da prozorska krila ili vrata sa staklenim površinama ostave otvorena i spuste rolete te da ne budu u blizini ostakljenih površina.

Promet Zvonimirovom ulicom u oba smjera bit će obustavljen od 5 sati, odnosno od izmještanja avionske bombe s gradilišta i polaska ka mjestu uništenja.

Procjena je da će obustava prometa  trajati 15-ak minuta.

Do mjesta neutralizacije, opasni teret će se kretati uz pratnju policije, trasom: Zvonimirova ulica – Rujevica –Viškovo – Grobnik.

Upozoravamo građane da se ne zadržavaju na navedenoj trasi te da sve do prolaska opasnog tereta, poštuju upute policijskih službenika.

Isto tako, upozoravaju se građani da se tijekom sutrašnjeg dana ne zadržavaju na području Kamenjaka, gdje će pronađena avionska bomba biti neutralizirana, uz poštovanje svih pravila struke.

Osim policijskih službenika, u provedbu ovih aktivnosti uključeni su djelatnici JVP Rijeka i Zavoda za hitnu medicinu PGŽ-a.

Građani će o svim važnim informacijama biti pravovremeno obaviješteni, poručuju iz riječke policije.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže