Povežite se s nama

Mozaik

U četvrtak na Zvečki nastupa Detour

Objavljeno

na
Perjanice novovalnog hrvatskog popa, cijenjeni zagrebački kolektiv Detour, 13. srpnja dolaze na riječku Zvečku predstaviti svoj najnoviji, šesti po redu studijski album “Master Blaster”, s čijom su naslovnom pjesmom ostavili upečatljiv dojam i na ovogodišnjoj Dori.

Detour su na sceni od 2006. i osim kao koncertna atrakcija, višestruko su prepoznati kao stilski i trendovski neopterećeni autori nepresušne inspir-acije, uvijek u stanju emotivno zagolicati pažnju slušatelja.

Na to će nas podsjetiti i ovo prilikom, jer pored svježeg materijala, ova glazbena večer ne bi bila potpuna bez najvećih hitova iz svih faza njihove duge karijere, poput “Plešem sama”, “Tvoje lice se promijenilo”, “Daleko”, “Mjesec”, “Zaljubila sam se”, “Snijeg” i recentnog ogromnog hita “Nekad je bilo bolje”, koji se iz relevantnih playlista nije micao mjesecima. Sudbina je to brojnih pjesama Detoura, zahvaljujući kojima su se ne samo gotovo pret-platili na rotaciju u radijskom eteru, već i poput kakvih glazbenih arhitekata trajno zacementirali svoj status u temeljima kvalitetne domaće pop glazbe.

17 godina uspješne karijere, rasprodani koncerti diljem regije, brojne strukovne nagrade i hitovi… puno je razloga zbog kojih ne smijete propust-iti ovu uvijek ugodnu i plesnu kombinaciju electro i akustičnog popa uživo na pozornici Zvečke, smještanoj na prostranom vanjskom terenu Boćarskog doma Podvežica.

Ulaznice po cijeni od 10 eura dostupne su u sustavu Entrio, kao i uobičajen-im pretprodajnim mjestima: Dallas Music Shopu, Pajol baru, caffe baru Skradin, Celtic caffeu Bard i Klubu mladih Rijeka.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže