Povežite se s nama

Mozaik

U četvrtak se predstavlja slikovnica “Rigo Janči – Ljubav kao slatko nadahnuće”

Objavljeno

naRiječki Peek&Poke – Muzej djetinjstva poziva 21. ožujka u 18 sati bit će domaćin promociji slikovnice “Rigo Janči – Ljubav kao slatko nadahnuće“, priča o jednom kolaču i jednoj velikoj ljubavi. Uz rigojanči,  taj divan kolač nazvan po violinistu i lutalici imenom Rigó Jancsi, odrasle su mnoge generacije Riječana. Legenda kaže da je taj romski virtuoz na violini porijeklom iz Mađarske upravo ovom slasticom osvojio srce belgijske princeze Clare.

“Priča o jednom kolaču i jednoj ljubavi koju smo prošle godine ispričali zajedno sa partnerima “Pomorskim i povijesnim muzejem Hrvatskog primorja” , nastavlja svoj život kroz promociju istoimene slikovnice “Rigo Janči – Ljubav kao slatko nadahnuće”.

Kroz priču o jednom uspjehu i jednoj ljubavi autorica Anđa Marić vodi nas kroz jednu povijest, naravno prilagođenu djeci. Bogato ilustrirana perom Stjepana Lukića, na prvi dan proljeća, predstaviti ćemo našu prvu slikovniu za djecu, čija je ideja nastala u glavi našeg člana.

21.3. 2019. s početkom u 18:00 premijerno predstavljamo slikovnicu u nazočnosti glavnih kreatora ove specifične slikovnice: Anđe Marić, Stjepana Lukića i nakladnika “Uliks” iz Rijeke i moderatora programa.
Uz uvodne riječi i razgovor s autorima, promotivnu prodaju i potpisivanje, za okupljene će biti posluženi, a šta drugo nego kolač “rigojanči”.

Dodani šlag na “kolaču” pružit će polaznici glazbene škole Ivan Matetić Ronjgov, koji će se pridužiti promociji slikovnice i ujedno pozdraviti prvi dan proljeća”, poručuju iz Peek&Poke muzeja.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

37. Balinjerada u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram