Povežite se s nama

Mozaik

U četvrtak započinje 13. “Ljeto u Starom gradu”

Objavljeno

naOvog tjedna počinje kulturno-zabavna manifestacija „Ljeto u Starom gradu“ koja će glazbenim nastupima, projekcijama filmova i nastupom dječjih zborova pridonijeti oživljavanju starogradskih trgova u ljetnim mjesecima.

Svi programi održat će se na Pavlinskom trgu koji je, prema riječima urednika manifestacije Koraljka Pasarića, poseban riječki trg s izuzetnim ambijentom i ugodnom atmosferom. Organizatori su istaknuli zadovoljstvo posjetom koju je privuklo više od 50 organiziranih aktivnosti u proteklih desetak godina te zapažen interes stranih turista, iskazavši nadu u proširenje programa u nadolazećim godinama.

Prvi događaj ovogodišnjeg „Ljeta u Starom gradu“ na rasporedu je u četvrtak, 9. kolovoza u 21 sat, kada će se održati jazz koncert Denisa Razumovića Razza i Adjustable Group-a. Tjedan dana kasnije u isto vrijeme održat će se nastup jazz skupine „D. R. Sonic Dialogues“, koja će prikazati svoj širok spektar stilova, prilagođen za ljetne večeri.

U četvrtak, 23. kolovoza, s početkom u 21 sat održat će se filmska večer, gdje će biti prikazane projekcije izabranih kratkometražnih, eksperimentalnih, dokumentarnih i animiranih filmova s međunarodnog festivala “KRAF”, u suradnji s KVK “Liburnija film Rijeka”, a „Ljeto u Starom gradu” bit će zatvoreno dječjim programom u petak, 31. kolovoza. Na Pavlinskom trgu će od 17 sati nastupati dječji zborovi “Morčići” i “Mali Riječani”, a u isto vrijeme započet će nagradna likovna radionica za sve mališane predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta pod nazivom “Volim Stari grad i Školjić”, za koju je osiguran potreban materijal.

Program se zbiva u organizaciji Mjesnog odbora Školjić – Stari grad, uz potporu Grada Rijeke i Turističke zajednice, a ulaz na sva događanja je besplatan.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

37. Balinjerada u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram