Povežite se s nama

Mozaik

U Guvernerovoj palači održava se Humanitarni karnevalski gala party

Objavljeno

na
U petak, 17. lipnja 2022. godine, u 21.00 sat, u zgradi Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka, Trg Ricarda Zanelle 1, održat će se Humanitarni karnevalski gala party. 

Riječ je, naime, o tradicionalnom karnevalskom balu koji je zbog promjene termina održavanja u ljetnom periodu ove godine promijenio svoj naziv.

Balu će prisustvovati gradonačelnik Rijeke Marko Filipović sa suradnicima, a najavljen je i dolazak više predstavnika diplomatskoga zbora u Republici Hrvatskoj.

Na Humanitarnom karnevalskom gala partyju će se prikupljati sredstva za pomoć izbjeglicama iz Ukrajine putem Crvenog križa. 

Ovo je 22. Karnevalski bal, odnosno 16. po redu koji nosi humanitarni predznak. Do sada je na humanitarnim balovima prikupljeno oko 1,3 milijuna kuna za pomoć raznim ustanovama i udrugama. 

Na Partyju će nastupiti glazbenici Robert Mareković i Swingers band te Gelato Sisters, a voditeljski par bit će Lena Stojiljković i Dražen Zima. 

Humanitarni karnevalski gala party održava se u organizaciji Grada Rijeke,  Turističke zajednice grada Rijeke i Rotary kluba Rijeka – Sveti Vid u suradnji s Pomorskim i povijesnim muzejom Hrvatskog primorja. Sponzori Bala su INA – Rafinerija nafte Rijeka i Jadrolinija d.d..

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram