Povežite se s nama

Crna kronika

U Hreljinu napadnuti navijači NK Vinodola, nekoliko je teže ozlijeđenih

Objavljeno

na

Ilustracija - navijači NK Vinodola


Nekoliko teže ozlijeđenih, koji su završili na hitnom traktu sušačke bolnice, među njima i jedan sedamnaestogodišnjak, epilog je horrora u Hreljinu, napada tridesetak maskiranih huligana na desetak mladih navijača Vinodola. Iz čista mira, javlja Novi list.

Sve se dogodilo oko 20 sati, nakon što su navijači gostiju, koji se popularno zovu Bura, iz kafića pored igrališta odlučili okrenuti kući nakon druženja s navijačima i igračima Naprijeda.

Jedna skupina je već bila u automobilu, druga je tek krenula prema automobilima. Jednom od njih prišao je huligan i kada je saznao da se radi o Novljanima, sijevnula je – šaka. Bio je to početak premlaćivanja gostiju palicama, bokserima… Tri ili četiri na jednoga.

Domaćini iz Hreljina pokušali su pomoći, zaustaviti horror. Utakmica je završila oko 17.25 sati, a napad je uslijedio oko 20 sati. Sve je trajalo kratko, nekoliko minuta, ali Novljani će ih dugo pamtiti.

Uz udarce u glavu, jednom od navijača Vinodola, ukraden je i mobitel. Nakon napada na stadion je stigla policija, koja je dio navijača otpratila do Crikvenice kako se napad ne bi ponovio, piše Novi list.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

37. Balinjerada u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram