Povežite se s nama

Sport

U Kastvu svečano otvoren Boćarski dom “Slavko Stanić”

Objavljeno

na
Dan uoči četveroboja nacija u kojem sudjeluju ženske boćarske ekipe iz Slovenije, Srbije, Crne Gore i Hrvatske, u Kastvu je svečano otvoren novi Boćarski dom „Slavko Stanić“.

Uz nazočnost Darka Vučića, načelnika Sektora za razvoj i natjecateljski sport Ministarstva turizma i sporta, Zlatka Komadinu, župana Primorsko-goranske županije, Mateja Mostarca, gradonačelnika, predstavnika izvođača i projektanata, boćarskih klubova Kastav i Rubeši te ostalih uzvanika, otkrivena je i ploča s imenom pokojnog Slavka Stanića, zaljubljenika u boće i čovjeka zahvaljujući kome je i Kastav dobio boćalište na kojem je sada niknuo boćarski dom. Na svečanosti je bila obitelj Slavka Stanića, supruga Mirjana, kćer Elda, sin Edi, a ploču, u čast noniću, otkrili su unuci Sandro i Dino.

Kastavski boćari rekli su da je otvaranje boćarskog doma ostvarenje sna generacija i generacija zaljubljenika u ovaj sport. Odlični uvjeti, kažu, sigurno će rezultirati još boljim rezultatima te novim članovima, pogotovo među mladima i djecom.

U Boćarskom domu „Slavko Stanić“ već se održavaju treninzi i natjecanja, a uskoro će svoj kutak ovdje pronaći i neke druge sportske udruge i klubovi. Dvorana je multifunkcionalnog karaktera pa će se u njoj održavati kulturne i zabavne manifestacije, a gradonačelnik Mostarac najavio je povratak pusnih zabava u dom.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram