Povežite se s nama

Mozaik

U Kostreni održan 1. Špažićarski maškarani kotlić 

Objavljeno

na
Kotlići su skuhani – pobjednici odabrani! Prema ocjeni stručnog žirija najuspješnija kuharska ekipa 1. Špažićarskog maškaranog kotlića u Kostreni je maškarana grupa Čiket iz Rijeke, drugo mjesto pripalo je novinarskoj ekipi Maškarana maneštra dok su na trećem mjestu riječka maškarana grupa Pikići!

Karnevalska grupa Špažićari Kostrena organizirala je zanimljivo maškarano događanje pod nazivom 1. Špažićarski kotlić koje se danas održao na parkiralištu Pod pločom u Žurkovu. U natjecanju je sudjelovalo deset maškaranih grupa i dvije novinarske i to Mesopusna kumpanija Pašac, Škrljevske maškari, Pehinarski feštari, Čavjanske maškare, Čiket Rijeka, Draške maškare, Stare Gedore, Špažićari Kostrena, Veseli Oldtimeri, Pikići te novinarska ekipa Maškarana maneštra ekipa novinara Radio Rijeke i ekipa novinara Kanala Ri.

Voditelj programa bio je poznati „meštar od kotlića“ novinar Radija Rijeke Vladimir Jurić. Kuhanje je počelo jutros u 10 sati, a oko 13 sati uslijedila je degustacija i ocjenjivanje jela te dodjela pehara i medalja. Sudionike i publiku zabavljala je grupa Venus. Iako su epidemiološke mjere onemogućile održavanje maškaranih zabava u zatvorenim prostorima, gdje ima volje – uvijek se nađe i način za dobru zabavu i očuvanje tradicije!

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram