Povežite se s nama

Vijesti

U nedjelju se cijela Riva zatvara za promet zbog finala Svjetskog prvenstva

Objavljeno

na


Finalna utakmica Svjetskog nogometnog prvenstva koja se ove nedjelje, 15. srpnja, igra između Hrvatske i Francuske izaziva interes i euforiju kakva se na pamti u našoj državi već dugi niz godina.

Brojni Riječani utakmicu će pratiti na Gatu Karoline Riječke, gdje su se mogle gledati i sve prethodne utakmice, a nema sumnje kako će zanimanje ovog puta biti još veće nego što je to bio slučaj s primjerice četvrtfinalnom i polufinalnom utakmicom.

Zbog toga je očito donijeta odluka kako će se cijela Riva zatvoriti za sav promet u  nedjelju od 16:00 do ponedjeljka u 05:00 sati.

U tom periodu lokalne i županijske bus linije koje u centar grada dolaze iz smjera zapada koriste sjeverni koridor i prometuju  trasom: Manzzonijeva – Fiorello la Guardia – Pomerio – Žrtava fašizma –Novi most i dalje redovitim trasama.

Linije koje prometuju do terminala Jelačićev trg (3A, 5 i 32) prometuju trasom: Manzzonijeva – Fiorello la Guardia – Pomerio – Žrtava fašizma Fiumara – Veslarska – Ivana Zajca – Jelačićev trg

Za ukrcaj/iskrcaj putnika  županijske i lokalne linije koriste stajališta: Manzzonijeva, Fiorello la Guardia i Novi most.

U smjeru od istoka prema zapadu sve lokalne i županijske linije prometuju redovnom trasom (Adamićevom ulicom).

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook

Instagram