Povežite se s nama

Vijesti

U nedjelju tijekom dana centar Opatije zatvoren za sav promet

Objavljeno

naZbog održavanja “25. Dječjeg karnevalskog korza 2023.” u nedjelju, 5. veljače 2023. godine, od 11.00 do 16.00 sati, za sav promet bit će zatvorena Ulica m. Tita, od raskrižja s Ulicom dr. M. Laginje i Ulicom F. Peršića do Slatine (ex hotel Zagreb).  Istodobno, Ulica maršala Tita, od zgrade gradske uprave do Ulice dr. M. Laginje, postaje jednosmjerna u smjeru centra grada, a Ulica dr. M. Laginje, jednosmjerna u smjeru Nove ceste.

Promet gradskih autobusa odvijat će se za to vrijeme Novom cestom, a autobusna stajališta bit će uspostavljena na uobičajenim mjestima.

Linije 32, 34, 35 i 37 prometuju:

  • Linija 32 u smjeru Rijeka-Lovran prometuje Novom cestom do  Slatine te dalje u smjeru Lovrana redovnom trasom. U povratku prema Rijeci prometuje Novom cestom bez spuštanja na Slatinu.
  • Linije 34 i 37  sa Slatine prometuju do Ičića (kružni tok) te Novom cestom do Kuka (34) odnosno semafora kod Bille (37) odakle nastavljaju redovnom trasom. U povratku prema Opatiji prometuju Novom cestom do Slatine.
  • Linija 35 neće prometovati u smjeru Voloskog, već isključivo trasom Slatina-Ičići-Poljane-Veprinac.
  • Linije 32 i 34 obavezne su koristiti sva stajališta na Novoj cesti (Billa, Mala škola, Veterinarska stanica, Villa Andrea).

Ujedno se dana 5. veljače 2023., od 08.00 do 16.00 sati zabranjuje parkiranje na označenim parkirnim mjestima u Ulici maršala Tita, na dionici odvijanja Dječjeg karnevalskog korza, od raskrižja s Ulicom dr. M. Laginje i Ulicom F Peršića do Slatine (ex hotel Zagreb).

Molimo vozače da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije, kao i da vozila ne parkiraju na zabranjenim mjestima, budući da će se sva vozila koja se zateknu na mjestima gdje je parkiranje zabranjeno premjestiti „paukom“.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže