Povežite se s nama

Crna kronika

U noćnom klubu na Krku izbila tučnjava, ozlijeđena četiri slovenska državljana

Objavljeno

na

FOTO: Ilutracija



U petak je u noćnom klubu Onyx u Punatu na otoku Krku došlo do tučnjave u kojoj su ozlijeđena četiri slovenska državljana. Riječka policija je potvrdila ovaj incident, u kojem su sudjelovali i drugi pojedinci.

Klinički bolnički centar Rijeka je potvrdio da su primili četiri slovenska državljana. Nakon hitne medicinske obrade, pušteni su iz bolnice. Svi su zadobili manje tjelesne ozljede, kako nam je izvijestio riječki KBC.

Snimka tučnjave, koju je objavio 24sata, prikazuje trenutak kada su zaštitari kluba imali okršaj sa Slovencima. Na snimci se vidi da je jedan od mladića ostao bez svijesti, dok je drugi bio nokautiran nakon dva udarca od strane zaštitara. Također, primijetno je kako jedan od mladića leži u lokvi krvi, te su prisutni intervenirali kako bi ga okrenuli i spriječili gušenje.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže