Povežite se s nama

Sport

U Opatiji se i ove godine održava utrka „Trčimo za srce“

Objavljeno

na
U subotu, 30. rujna ljubitelji trčanja imat će odličan razlog za dolazak u Opatiju gdje se održava velika utrka „Trčimo za srce“ povodom obilježavanja Svjetskog dana srca. Dodatnoj atraktivnosti zasigurno će pridonijeti ova jedinstvena prilika da se trči centrom Opatije.

Početak utrke koja će se trčati u dužini od 5 kilometara bit će na opatijskoj Slatini, a natjecatelji će trčati ulicama Maršala Tita i Rikarda Katalinića Jeretova do raskrižja za Tošinu te nakon okreta istom trasom natrag do Slatine gdje je i cilj. Start utrke je u 10.00 sati, a samo nekoliko dana nakon početka prijava već je zabilježen velik interes natjecatelja pa organizatori vjeruju kako će utrka postati tradicionalna.

Prijave za utrku koja se održava u sklopu manifestacije ”Dani srca u Opatiji” moguće su putem stranice: www.danisrca.com.

Kotizacija iznosi 20,00 eur, a svi natjecatelji će u promotivnoj vrećici, osim startnog broja, pronaći i službenu majicu, osvježavajući napitak, poklon sponzora te okrjepu nakon utrke.

Dodjela medalja i nagrada natjecateljima održat će se odmah na cilju nakon utrke.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram