Povežite se s nama

Sve one koji vode posebnu brigu o svojim limenim ljubimcima zasigurno će obradovati vijest da od ovog tjedna imaju na raspolaganju još jedno mjesto na kojem će njihov automobil biti pažljivo ručno opran i očišćen.

Car Wash Opatija nalazi se u garaži sportske dvorane “Marino Cvetković” u Opatiji na adresi Stubište Lipovica 3. Za razliku od većine drugih autopraonica koje nude brojne razne usluge, oni su se odlučili specijalizirati isključivo za kvalitetno unutarnje i vanjsko ručno pranje vozila.

Sve svoje klijente počastit će gratis kavom u restoranu bianco&nero koji se nalazi u sklopu dvorane, ali također i s dva sata besplatnog korištenja garaže. Kako bi izašli maksimalno u susret klijentima, svoj termin za pranje automobila možete i rezervirati unaprijed pozivom na broj mobitela 091 9899 807.

Kompletan prostor autopraonice je također pod video nadzorom, što samo potvrđuje da se u novo-otvorenoj autopraonici vodi računa o svakom detalju, pa čak i o sigurnosti. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 08 do 18 sati, a subotom od 08 do 16 sati..

carwash8

Opt-CarWash3

Opt-CarWash2

dvorana-cvetkovic

carwash-logo