Povežite se s nama

Ljubitelji klapskog pjevanja u Opatiji, Rijeci i okolici ove će jeseni imati priliku uživati u pravoj glazbenoj poslastici s obzirom na to da će se u opatijskoj sportskoj dvorani “Marino Cvetković” održati možda čak i najbolji klapski koncert godine. U petak, 14.10.2016. u Opatiju stižu klape Cambi, Iskon i Kampanel!

Pretprodaja ulaznica već je započela kroz sustav Eventim, a njihova cijena i za parter i za tribinu iznosi 80 kuna, dok će na dan koncerta cijena iznositi 100 kuna. Prodajna mjesta:

  1. Tisak kiosci i Tisak Media centri u cijeloj Hrvatskoj
  2. Petrol benzinske postaje u cijeloj Hrvatskoj
  3. Exclusive mjenjačnice (ZTC, Tower, Kaufland, Konzum, Billa Opatija)
  4. Dallas Music Shop i Croatia Records
  5. Autotrans poslovnice
  6. Restoran Bianco&Nero (dvorana Opatija)
  7. i ostala prodajna mjesta Eventima diljem Hrvatske

Radi se sve redom o klapama koje zaista nije potrebno previše predstavljati, skupno je iza njih gotovo punih sedam desetljeća rada, a zahvaljujući svojim sjajnim izvedbama osvojili su srca mnogih. Upravo zahvaljujući tome koncert nosi naziv “Večer klapa za srce i dušu”.

Posjetitelji koncerta moći će uživati u presjeku njihovih sjajnih karijera. Cambi, Iskon i Kampanel pripremaju sjajni pregled njihovih najvećih hitova, novih pjesama, ali i obrada nekih bezvremenskih klasika kojima će zasigurno mnoge ostaviti bez daha. Nema sumnje kako će Opatija te večeri biti najromantičnije mjesto u ovom dijelu Europe zahvaljujući koncertu koji će mnogima zasigurno godinama ostati u sjećanju.

Klape pripremaju i poseban glazbeni poklon svim posjetiteljima koncerta. Prvu pjesmu izvest će sve tri klape zajedno, a za tu priliku pripremaju posebnu obradu pjesme “Serenada Opatiji” koju u originalu izvodi jedan od najpoznatijih hrvatskih pjevača svih vremena, legendarni Ivo Robić. “Želja nam je da koncert ovih sjajnih klapa ostane svim posjetiteljima godinama u lijepom sjećanju i vrlo nam je drago što su sve tri klape odmah prihvatile naš prijedlog o tom posebnom glazbenom poklonu publici. Cambi, Iskon i Kampanel udružit će svoje glasove i nema sumnje kako će njihova jedinstvena izvedba pjesme “Serenada Opatiji” oduševiti sve u dvorani”, rekao je Zoran Zdelar, direktor tvrtke OFC agency koja organizira koncert, te dodao da to nije jedino iznenađenje koje pripremaju posjetiteljima koncerta.

Klapa Cambi ove godine slavi 30. obljetnicu svog rada. Tijekom tog razdobolja mnoge su oduševili svojim brojnim hitovima od kojih se posebno izdvajaju “Sad kada došla si”, “Ne more mi bit”, “Od zipke do križa”, “Moreš li razumit”, “Popucale rebatine”, “Lipa moja”… Klapa Iskon s radom je započela 2000. godine, a fanove klapskog pjevanja iznova posebno oduševljavaju njihovi hitovi ‘Samo me čvrsto stisni za ruku’, “Još ne mogu pristat volit”, “Vrime za kraj”, “Da mi je vratit vrime”… Klapa Kampanel ove godine obilježava 20 godina od svog nastanka, a u Opatiji će zasigurno oduševiti izvedbama svojih hitova “Ni’ko se ne smije kao ti”, “Aj ća volin te”, “Moja jube, lipi cvite”, “Anđele moj”, “Moja posljednja i prva ljubavi”…

Svaka od tih klapa pojedinačno puni dvorane diljem Hrvatske, pa nema sumnje kako će zanimanje za koncert na kojem nastupaju čak tri ovako sjajne klape biti izuzetno veliko, a dvorana “Marino Cvetković” u Opatiji biti popunjena do posljednjeg mjesta.

klape-posterb1