Povežite se s nama

Sport

U ponedjeljak kreću trotjedne sportske rekreativne aktivnosti u Lovranu

Objavljeno

naLovranci će ovog ljeta moći uživati u besplatnim sportsko-rekreativnim aktivnostima za velike i male!

Tijekom srpnja i kolovoza ŠRK Dynamic, uz potporu Općine Lovran, organizira vježbanje na lovranskom mulu pod stručnim vodstvom Ivane Šamije, magistre kineziologije i bivše vrhunske sportašice. 

Vježbanje za odrasle i djecu održavat će se od 15. srpnja do 8. kolovoza svakog radnog dana od ponedjeljka do četvrtka na lovranskom mulu i plaži u sklopu mula od 8 do 10 sati i to – od 8 do 9 sati vježbanje na otvorenom za odrasle te od 9 do 10 sati za djecu. Vježbanju za odrasle mogu se pridružiti svi – aktivni sportaši, rekreativci, kao i starije osobe. Program za djecu sastoji se od usavršavanja plivanja za djecu plivače koja žele usavršiti plivanje, upoznati razne tehnike plivanja te naučiti pravilno disati.

Ivana Šamija magistra je kineziologije i višestruka prvakinja Hrvatske u plivanju te bivša članica plivačke reprezentacije Republike Hrvatske. Ima bogato iskustvo u radu s djecom, odraslima te osobama s teškoćama u razvoju. 

– Cilj nam je poticanje i promocija sporta te zdravstveno usmjerenog tjelesnog vježbanja u svrhu poboljšanja zdravlja opće populacije i podizanje svijesti o važnosti svakodnevne tjelesne aktivnosti, kao i promocija Lovrana kao sportsko-turističke destinacije, istaknuli su organizatori iz Dynamic Fitness Centra iz Opatije te poručili:

– Svi su pozvani, potrebno je samo donijeti vodu i malo dobre volje. Dođite i uživajte u dobrom raspoloženju i druženju te učinite nešto korisno i pozitivno za svoje zdravlje i zdravlje vaših mališana, poručili su.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram