Povežite se s nama


Gradski prometni centar javlja da će KD Vodovod i kanalizacija d.o.o. Rijeka, u ponedjeljak, 19. veljače 2018. godine s početkom u 08:00 sati započeti pripremne radove na zamjeni kanalizacije i vodovoda na Frankopanskom trgu i Ulici Petra Zrinskog na Trsatu u Rijeci.

Previđeni radovi izvest će se u svrhu pripreme za izvođenje složenih radova na zamjeni kanalizacije i vodovoda na Frankopanskom trgu i Ulici Petra Zrinskog na Trsatu, kojima će se izvesti novi mješoviti kanalizacijski kolektori te novi vodovodni cjevovodi.

U sklopu pripremnih radova izvest će se poprečni prekopi prometnica radi utvrđivanja točnog položaja postojećih instalacija. Planirani rok izvođenja radova je 2 dana. Radove će izvoditi poduzeće M.K. Gradnja d.o.o. Viškovo.

Tijekom izvođenja radova promet će se odvijati bez posebnih restrikcija, a bit će reguliran privremenom prometnom signalizacijom prema Prometnom projektu izrađenom od Rijeka promet d.d. Rijeka.

Mole se svi sudionici u prometu, a posebno pješaci, da povećaju oprez u zoni izvođenja radova te se upozoravaju da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.