Povežite se s nama

Vijesti

U Rijeci otvoren Big Box – trgovina u kojoj možete uz jamstvo kupiti i prodati rabljene uređaje

Objavljeno

na
Prvoga dana listopada točno u 18 sati na adresi Sokol kula 10 u Starom Gradu otvorena je velika kutija – BIG BOX prvo mjesto takve vrste u ovome dijelu Europe na kojemu će te uz pisano jamstvo do dvije godine moći po maloprodajnim cijenama kupiti rabljeni ili OPEN BOX uređaji bilo da je riječ o računalu, laptopu ili tabletu, ali i pametnim telefonima svih vrsta.

Big Box d.o.o. je brand pomno razvijan više od 5 godina. Kroz tih 5 godina pratili smo kontinuirani razvoj na području elektronike, mikroelektronike, potrošačke elektronike i srodnih industrija.

Od početnog puta i servisa računalne opreme s dvoje zaposlenih pa do danas kada smo izrasli u najmodernije opremljen LAB za izvođenje dizajna sklopova i najzahtjevnijih servisnih intervencija na matičnim pločama raznih uređaja, te svih vrsta najzahtjevnijih popravaka na Smartphone uređajima, laptopima i računalima.

Naš servisni brand INFOBIT lider je u klasi servisiranja potrošačke elektronike, a pod time mislimo na mobilne telefone i računala. BGA strojevi, LCD reparatori, laboratorijska oprema, te konstantno ulaganje u ljudske resurse na najvišoj razini uz poticanje na kreativan i znanstveni rad od neprocjenjive su nam važnosti.

Kupnju rabljenoga ili tzv. OPEN BOX uređaja razvili smo do prepoznatljive razine uz vlastitu ambalažu i pisano jamstvo, a cjenovno konkurentno u odnosu na nove uređaje iste klase i do 60%, te u odnosu na oglasnike s garancijom sigurnosti, te provjerenom i testiranom kvalitetom.

Već na otvaranju koje su svojim nastupom uljepšale članice plesne skupine Xfinity&Co s voditeljicom Paolom Vukelić skupio se priličan broj zainteresiranih ljubitelja informatičke tehnologije i pametne telefonije.

Dođite bez straha sve želje iz svijeta tehnologije sada su Vam puno bliže i dostupnije.

BIG BOX Vama na usluzi bit će od ponedjeljka do subote od 8 do 20 sati.

(promo članak)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram