Povežite se s nama

Vijesti

U Rijeci se obilježava Svjetski dan darivatelja krvi, predstavljen je i promo film

Objavljeno

na


Povodom Svjetskog dana darivatelja krvi, u sjedištu Primorsko-goranske županije o važnosti darivanja krvi, govorili su pročelnica UO za socijalnu politiku i mlade Dragica Marač, predsjednica Društva Crvenog križa Primorsko-goranske županije Karin Kuljanić i ravnateljica Vesna Čavar, dekan Veleučilišta u Rijeci Saša Hirnig i student Veleučilišta u Rijeci Antonio Brusić.

Slogan ovogodišnjeg Svjetskog dana darivatelja krvi je „Sigurna krv za sve“, a tema kampanje je redovito darivanje krvi i opći pristup sigurnoj transfuziji krvi.

U ime Društva Crvenog križa Primorsko-goranske županije Karin Kuljanić i ravnateljica Vesna Čavar županije  predstavile su suradnju s Veleučilištem u Rijeci, specijalističkim diplomskim stručnim studijem Informacijska tehnologija u poslovnim sustavima iz kojeg je proizašao i promotivni materijal kojem je cilj aktivirati ljude za darivanje krvi, a posebno se to odnosi na aktiviranje mladih.

O suradnji Crvenog križa i Veleučilišta u Rijeci govorila je i pročelnica Dragica Marač koja je istaknula: „Kada kreativnost mladih ljudi da  dodatnu vrijednost na nešto što je društveno važno, onda je to pravi put“, rekla je Marač zahvalivši se Društvu Crvenog križa PGŽ i Veleučilištu u Rijeci  koji su odradili lijepi posao. Dekan Veleučilišta u rijeci Saša Hirnig istaknuo je zadovoljstvo suradnjom na ovom i budućim projektima sa Društvom Crvenog križa.

Na samom kraju student Veleučilišta u Rijeci Antonio Brusić predstavio je novi promo film.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram