Povežite se s nama

Vijesti

U Rijeci se održava dvodnevni kongres pod motom “Novi koncept estetike osmijeha”

Objavljeno

naFakultet dentalne medicine Sveučilišta u Rijeci, u suradnji s Klinikom za dentalnu medicinu KBC-a Rijeka i Hrvatskom komorom dentalne medicine organizirao je u petak i subotu 16. i 17. rujna 2022. u hotelu Hilton Rijeka Costabella 3. međunarodni kongres pod motom “Novi koncept estetike osmijeha”.

Program dvodnevnog kongresa uključuje veliki broj radionica, predavanja i prezentacije na kojima se 120 sudionika skupa upoznaje s razvojem struke i novim trendovima na polju dentalne medicine.

Na otvaranju Kongresa sudionike su pozdravili predsjednik Hrvatske komore dentalne medicine mr. sc. Hrvoje Pezo, dekanica Fakulteta dentalne medicine u Rijeci prof. dr. Sonja Pezelj-Ribarić, predstojnica Klinike za dentalnu medicine te predsjednica Organizacijskog odbora izv. prof. dr. Vlatka Debeljak i predsjednik Znanstvenog odbora skupa izv. prof. dr. Zoran Kovač. Ravnatelj KBC-a Rijeka prof. dr. Alen Ružić otvorio je Kongres i okupljenima zaželio uspješan rad uime bolnice i Sveučiišta u Rijeci.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2023.
Prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. od dana 29.11.2023.godine ponovno radi po uobičajenom radnom vremenu, i to od ponedjeljka do petka od 6:30-19:30 sati, a subotom od 7:30-16:30 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti i putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže