Povežite se s namaU Rijeci se u Verdijevoj ulici kod HNK Ivana pl. Zajca otvorio prvi lokal koji svojim klijentima nudi iznimno velik broj proizvoda bez glutena. Njihovo priopćenje za medije tom prilikom prenosimo u cijelosti:

“Naša briga i nastojanje da inovacijom i razvojem pomognemo osobama s posebnim prehrambenim potrebama rezultirala je novim uspjehom u našoj misiji. Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novo otvoreni degustacijsko/prodajno/edukacijski centar –  RICA Gluten Free, u Verdijevoj ulici u samom centru Rijeke.

Jedinstveno mjesto oduševiti će mnoge ljubitelje zdrave prehrane, a posebno one koje iz zdravstvenih razloga imaju potrebu za posebno prilagođenom prehranom bez glutena. Rica Gluten Free mjesto je gdje će biti moguće ostvariti kupnju svih vrsta pekarskih, slastičarskih i smrznutih gluten free proizvoda, degustirati nove proizvode  te konzumirajući razna jela educirati se o novostima i trendovima iz bezglutenskog svijeta.

Posvećenost zdravlju iziskuje trajnu brigu i podizanje vlastitih standarda te stoga dijelimo svoju misiju sa svim bezglutencima i onima koji brinu o svojem zdravlju, pretvorivši svoj lokal u mjesto koje će imati i edukativnu funkciju, u vidu raznih radionica, predavanja i prezentacija u kojima ćemo ugostiti autore renomiranih bezglutenskih kuharica i knjiga.”