Povežite se s namaGrad Rijeka bit će pokrovitelj organizacije još jednog sajma „Rijeka Nautic Show“ koji će se održati u Rijeci od 23. do 25. rujna 2016. godine na prostoru Gata Karoline Riječke i Rive Boduli.

„Rijeka Nautic Show“ je sajamska manifestacija u organizaciji Zajednice tehničke kulture Rijeka čiji je cilj stvaranje platforme za unaprjeđenje nautičkog sektora, povezivanje dionika unutar nautičke industrije te unaprjeđenje turističke ponude grada Rijeke kroz razvoj nautičkog turizma.

U sklopu sajma održat će se bogati popratni program namijenjen kako samim izlagačima, tako i građanima i posjetiteljima grada Rijeke, najavio je pročelnik Odjel gradske uprave za poduzetništvo Andrija Vitezić na 76. gradonačelnikovom kolegiju.

Popratni program će obuhvaćati održavanje izložbe inovacija i izložbe tehnološkog stvaralaštva, održavanje jedriličarske regate, stručna predavanja i zabavni sadržaj. Uz uobičajenu sajamsku ponudu, sadržaj sajma će se proširiti i turističkom ponudom u koju ulaze avio destinacija, zdravstveni turizam, vinske destinacije uz obalu i unutrašnjost, sportski ribolov, gastro destinacije i ronilački turizam.

„Rijeka Nautic Show“ ove će godine biti i domaćin atraktivnog sportsko-ribolovnog natjecanja BIG OM – Big Game Fishing.

Troškovi organizacije sajma (koji uključuju troškove promocije sajma, tehničke realizacije i popratnog programa sajma) i očekivani prihodi (koji uključuju prihode od najma izložbenog prostora, ulaznica, sponzorstava i donacija) iznose 395.000 kuna, navodi Grad Rijeka.