Povežite se s namaJubilarni 25. međunarodni festival jazz glazbe – Jazz time Rijeka održat će se od 16. do 19. studenoga na dvije lokacije, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku i Botelu Marina, a okupit će 10 stranih i domaćih jazz sastava. Festivalski program jednog od najdugovječnijih hrvatskih festivala jazz glazbe sufinancira Grad Rijeka.

Međunarodni Jazz time Rijeka jedan je od najdugovječnijih hrvatskih festivala jazz glazbe te je već dva desetljeća jedan od najjačih festivala u Hrvatskoj i regiji.

25. međunarodni festival jazz glazbe Jazz time Rijeka najavili su pročelnik Odjela za kulturu Grada Rijeke Ivan Šarar, umjetnički voditelj Festivala Damjan Grbac te izvođači glazbenici Darko Jurković Charlie, Zoran Majstorović, Bruno Mičetić i Sandro Legan.

Jubilarni Festival održat će se od 16. do 19. studenoga na dvije lokacije – u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, gdje će biti i svečano otvorenje Festivala u srijedu 16. studenoga u 19.30 sati, te na Botelu Marina. Na Festivalu će nastupiti 10 stranih i domaćih jazz sastava, a u sklopu programa bit će otvorena izložba fotografija Davora Hrvoja. Program Festivala i informacije o ulaznicama dostupni su na stranici JazzTimeRijeka.

Organizator festivala je G.I.S. glazbena produkcija, a festivalski program sufinancira Grad Rijeka.