Povežite se s nama

Mozaik

U subotu humanitarni koncert “Toni’s (birth)day” za uređenje odjela Dječje bolnice Kantrida

Objavljeno

na

Ilustracija


Dana 16. veljače 2019. godine s početkom u 19 sati udruga “Primorski pijat” u suglasnosti s obitelji Ivančić-Vukelić organizira humanitarni koncert pod nazivom TONI’S (BIRTH)DAY čiji će prihod od prodanih ulaznica i donacija u cijelosti biti uplaćen za uređenje odjela Dječje bolnice Kantrida.

Na koncertu u OKC-u Palach će nastupiti: Krešo i Kisele kiše, Saša 21, Obrazovni program, One Piece Puzzle, Nord, Dellboys, Callahan, Media Effect i PHC. U pauzama i nakon svirke glazbu će puštati poznati DJ DOG.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna mogu se kupiti u Dallas Music Shopu Rijeka.

Koncert Toni’s (Birth)day organizira se u sjećanje na Tonija Ivančića, mladog Riječanina koji je prerano preminuo prije šest godina. Ono što Tonija čini posebnim i dostojnim toga da dobije svoj dan jest činjenica da je kao donor organa spasio život osam ljudi koliko nam je poznato. Toniju u čast proteklih su godina organizirani humanitarni vaterpolski turniri, a od ove godine povodom njegovog rođendana koji je 17. veljače, u sjećanje na njega organiziraju se i humanitarni koncerti. Tonijev rođendan odlučili smo pretvoriti u Tonijev dan jer netko tko je i nakon prerane smrti učinio toliko dobrog i plemenitog za obitelji i prijatelje onih koje je spasio i ostavio na životu to i zaslužuje.

Organizatori i obitelj ovim putem mole da prema svojim mogućnostima pomognete u realizaciji ove humanitarne manifestacije uplatom donacije na IBAN: HR1524020061500068092.

Nakon završene manifestacije javnost će biti obaviještena koliki je iznos sakupljen od prodaja ulaznica i donacijama te točno za što će biti namijenjen.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram