Povežite se s nama

Mozaik

U subotu rođendanska akcija Gradske knjižnice Rijeka – upisi djece u Stribor za 25 kuna

Objavljeno

na
Povodom proslave prve godišnjice rada Dječjeg odjela Stribor u Dječjoj kući, ove će subote biti moguć upis predškolaca i osnovnoškolaca u Stribor za simboličnih 25 kuna.

Akcija vrijedi isključivo za upis u Dječji odjel Stribor koji će u subotu raditi do 19:30 sati.

Akcije ovog tipa imaju prvenstveno cilj dodatno skrenuti pažnju na čitalačku kulturu, užitak čitanja, kreativnosti i mogućnosti koje pruža Gradska knjižnica Rijeka. Ujedno, akcija je i mala zahvala za život na potpuno novoj lokaciji u kontekstu pandemije, gradilišta i odlaska s mjesta blizu Korza na kojeg su se mnogi naviknuli. Ipak, stvaramo jednu priču koja će biti još bolja, poručuju iz Gradske knjižnice Rijeka.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram