Povežite se s nama


Danas je u Vip prostoru Centra Zamet održana konferencija za medije povodom osvrta na povijesnu pobjedu rukometaša Zameta u Parizu i najave nove natjecateljske sezone u kojoj Zamet očekuje uzvratni susret europskog kupa EHF protiv francuske ekipe US Creteil koja se igra u subotu u Centru Zamet s početkom u 20.30 h.

Na konferenciji za medije su sudjelovali Vedran Babić – direktor RK Zamet, Valter Matošević – trener prve ekipe RK Zamet i Marin Đurica – igrač prve ekipe RK Zamet.

“Isplatio se svaki prijeđeni kilometar do Pariza obzirom na pristup igrača i pruženo na terenu. Ovo je primjer da u sportu nije sve mjerljivo imenom protivnika, jer su naši igrači ostavili srce na terenu i iako neočekivano, zasluženo pobijedili. Nakon nekoliko dana čestitke nisu prestale pristizati što je dokaz da su ljubitelji sporta željni vrhunskog rukometa i jedva čekamo utakmicu u subotu koja počinje u 20.30 h, ali onaj atraktivni dio s najavom utakmice i istrčavanjem igrača počinje u 20.15 h”, izjavio je direktor RK Zamet Vedran Babić.

“U Parizu smo pobijedili jakog protivnika, 4., 5. ekipu francuske lige što dovoljno govori o kakvom se klubu radi. Ta utakmica je iza nas i okrećemo se utakmici u subotu u kojoj ćemo pružiti svoj maksimum pred svojim navijačima. Naše prvenstvo počinje 24.09. gostovanjem u Poreču, prvenstvo će biti jače nego prošle sezone obzirom da su 4 ekipe manje. Naš dobar start bi trebao biti imperativ, tako smo krenuli i protekle sezone i na kraju ostvarili odličan plasman.”, rekao je trener Zameta Valter Matošević.

“Iz Pariza dolazimo s odličnim dojmovima i s pobjedom protiv veoma jake ekipe. Možda su nas oni malo podcijeni i ostali su iznenađeni našom pobjedom. U Parizu smo ostvarili malo čudo i najveće iznenađenje u EHF kupu. U subotu je nova utakmica u kojoj će Creteil imati drugačiji pristup i želju za pobjedom i prolaskom dalje. Pozivam sve gledatelje da nas podrže u subotu na rukometnoj fešti!”, izjavio je igrač Marin Đurica.

Ulaznice za uzvratnu utakmicu EHF kupa u kojoj Zamet dočekuje favoriziranu ekipu US Creteila moguće je kupiti od srijede u sustavu Mojekarte.hr i Dallas music shopu po cijeni od 20 kn te na dan utakmice po cijeni od 30 kn na ulazu u dvoranu. Vrata Centra Zamet se otvaraju u 19.30 h, a uvodni dio počinje u 20.15 h.