Povežite se s nama

Opatija je proteklog petka otvorenjem najvećeg kluba na Kvarneru u sklopu novoizgrađenog KTC-a Gervais pokazala da mjesta za kvalitetan noćni život u tom gradu itekako ima i izvan glavne ljetne sezone. Nakon što je održan besplatni koncert Ivana Dečaka i Vatre, a DJ Alex Sabattini je zabavljao mnoge Opatijce, Riječane i njihove goste do ranih jutarnjih sati, sve se nastavlja već ove subote, 06. svibnja.

U klubu u Gervaisu nastupit će jedan od najpopularnijih hrvatskih rock bendova koji će uskoro proslaviti čak 30 godina od svog osnutka, a radi se o legendarnom Hladnom pivu!

Osim što su svojim brojnim hitovima u velikom broj slučaja osvajali top liste u Hrvatskoj i regiji, radi također o bendu koji je osvojio i iznimno velik broj uglednih nagrada, od kojih treba istaknuti osam Porina, osam Zlatnih Koogli, dva Crna mačka i jednu nagradu Davorin.

Nema sumnje kako će u Opatiju u subotu stići veliki broj obožavatelja Hladnog piva, ali i svi oni koji se žele dobro zabaviti. I ovog puta prije i poslije koncerta za sjajnu atmosferu bit će zadužen iskusni DJ Tommy.

Ulaznice su u prodaji po promotivnoj cijeni od 40 kuna na sljedećim prodajnim mjestima: caffe barovi Monokini, Mimoza i Leonardo u Opatiji, Foto Kurti (Fiumara) u Rijeci, Tisak Media centri u cijeloj Hrvatskoj te online na ulaznice.hr i na svim drugim njihovim prodajnim mjestima.

Hladno-pivo-B1-poster