Povežite se s nama

Vijesti

U subotu zabrana za sav promet u centru Rijeke

Objavljeno

na
Na dan održavanja Dječje karnevalske povorke 04.06.2022. u središtu grada zabranjuje se promet za sva vozila osim onih koja sudjeluju u karnevalskoj povorci. U pojedinim ulicama i na određenim parkiralištima zabranjuje se parkiranje, a javni prijevoz putnika organizira sjevernim prometnim koridorom.

Po okupljanju grupa i formiranju povorke, a u vremenu od 15:00 do 20:00 sati, zabranjuje se prometovanje svim vozilima ulicama Fiumara, Scarpinom, Adamićevom, Splitskom, Zadarskom, Ulicom Riva, Ulicom Ivana Zajca i Ribarskom ulicom.

Iznimno od navedenog, na dan održavanja karnevalske povorke, u vremenu od 12:00 do 20:00 sati zabraniti će se prometovanje za sva vozila parkirana na Adamićevom gatu u smjeru izlaza sa parkirališta Putnička obala. Za potrebe okupljanja Dječje karnevalske povorke koristiti će se samo dio parkirališta Putnička obala (između botela Marina i caffe bara Karolina) a prostor će se ograditi zaštitnim metalnim ogradama.

Ograničeni promet odvijati će se ulicama Krešimirovom, Trgom Žabica, dijelom Ulice Riva i Zadarskom ulicom, odnosno Rivom Boduli, Demetrovom, Wenzelovom te cestom D404 i Cindrićevom ulicom. U Ulici Nikole Tesle privremeno je, zbog radova u tijeku, zatvoren za sav promet krajnji istočni prometni trak. Iz tog razloga, za smjer kretanja jug – sjever koristiti će se središnji istočni prometni trak, a za smjer kretanja sjever – jug krajnja dva zapadna prometna traka.

Fizičko upravljanje prometom provesti će putem policijskih službenika i službenika Prometnog redarstva.

U navedenom vremenu promet će se odvijati na slijedeći način:

– promet vozila iz smjera zapada, na raskrižju Krešimirova – Manzonijeva preusmjeriti Manzonijevom ulicom na sjeverni koridor
– na raskrižju Erazma Barčića-Frana Kurelca zabranjuje se prometovanje svim vozilima prema centru
– na raskrižju Žrtava fašizma – Fiumara zabranjuje se skretanje svim vozilima iz Ulice Žrtava fašizma prema centru
– na cesti D404, na raskrižju sa Cindrićevom ulicom zabranjuje se prometovanje u smjeru centra grada cestom D404 za sva vozila
– na raskrižjima u ulicama Riva i Ivana Zajca te Adamićevoj, zabranjuje se ulazak/izlaz vozila u/iz Splitske, Zanonove, Henckeove
– na raskrižju ulica Ribarske i Matije Gupca zabranjuje se izlaz vozila iz Ulice Matije Gupca
– na Jadranskom trgu na raskrižju Zadarska -Trpimirova zabranjuje se ulazak vozila u Zadarsku ulicu.

Međugradskim autobusima čije je odredište autobusni kolodvor Žabica, dozvoliti će se ograničeno prometovanje, odnosno vožnja Krešimirovom ulicom do autobusnog kolodvora

Dostavnim vozilima Hrvatskih pošti također će se dozvoliti ograničeno prometovanje, odnosno vožnja do Trga Žabica i dalje do skladišta “Pod voltom”.

Sva vozila koja su u vrijeme održavanja karnevalske povorke smještena na području tržnice i putničkog terminala, preusmjeravati će se preko Demetrove ulice kroz lučko područje do raskrižja državne ceste D404 i prilazne ceste kontejnerskom terminalu Brajdica.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram